Pulsa «Intro» para saltar al contenido

«Saluda de les Muses»

  Que de pressa ha passat l’any, de nou aprofitem per enviar-vos una salutació i reflexionar alguns punts.

 En primer lloc és una festa que muses, músics i simpatitzants vivim amb veritable cordialitat i harmonia. Tots els actes són moments de trobades amb amics i companys i descobrim l’important que és la convivència. Les muses des d’aquí volem donar-vos la enhorabona a tota la banda pels èxits aconseguits aquest any, tant en concerts com en el XXXIII Certamen Provincial de Bandes de Música, obtenint el segon premi. El concert extraordinari al Palau va ser un concert per no oblidar, vau posar en peu a tot l’auditori.

  I també per la vostra intervenció en el capítol de "L’Alqueria Blanca", que va ser molt seguit per tot el poble de Canals.
  Endavant Músics, gràcies pel vostre esforç i superació!!!

  Tot això està dirigit per un gran director com és el Sr Xavi Martínez, que ha confiat en els músics i ha vist futur en ells. Gràcies director per la seva tasca.

 Gràcies a les muses, en especial a les qe s’han incorporat aquest any, això ens dóna ànims per seguir cada dia amb més il.lusió. I a totes les abonades a la loteria, que gràcies as col.laboració podem ajudar a la nostra banda.

 Com cada any, ens toca acomiadar la musa 2008. Sta, Diana Sánchez Lllorente, gràcies Diana perquè has sabut representar tan distingides a la nostra banda. Sabem que guardads en el teu cor moments molt especials.

 Aquest any és especial i curiós, ja que Diana imposarà la banda de Musa 2009 a la seva germana Vanesa Sánchez Llorente, segur que vomos a viure moments de moltes emocions, bienvenidaVanesa, esperem que gaudeixis d’ara durant tot l’any.

 Desitgem a totes les muses, sòcies, simpatitzants i al poble en general que participin de tots els actes que la nostra "Unió Musical Santa Cecília" ha organitzat.

 Moltes Gràcies: La Junta.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.