Pulsa «Intro» para saltar al contenido

«Salutació del President»

 

 Com cada any, hem preparat la nostra festa en honor a "Santa Cecília" amb la màxima il • lusió i compromís. Aquest any ha estat un any musicalment especial, en actuar en 2 ocasions al "Palau de la Música de Valéncia", un com a participants del "XXXIII Certamen de la Diputació de València", en la qual participem per primera vegada, i una altra com a convidats.

  En primer lloc, sens dubte, voldria felicitar al nostre Director i als nostres Músics per l’excepcional treball que han realitzat perquè la nostra societat estigués en un digne lloc musical, del qual vam obtenir un "Segón Premi", i es que a tots us va saber a poc, en aquestes coses sol passar ja que ja tenim alguna experiència, però em quedo amb la vostra aptitud en el primer assaig que vau tenir i en què vam decidir anar al Certamen, amb aquestes ganes i aquest compromís una vegada més, amb la nostra Societat.


  És quan et dones compte que el compromís no només és dels Músics sinó de totes aquelles persones que els seus sentiments musicals estan lligats a la "Unió Musical Santa Cecília", t’adones de la veritable grandesa humana que la nostra Societat té, en nom de tots ells i en el meu agrair de tot cor el vostre suport incondicional que sempre ens doneu.

 També destacar la col.laboració dels nostres Músics a la sèrie "L’Alqueria Blanca" de Canal 9 a la que participem amb gran desimboltura i adaptant-nos amb gran rapidesa al guió, en una experiència nova per a tots ells. I que seguirem treballant per que no sigui l’última.

 En aquest curs escolar, vull destacar la campanya del nostre professorat, en la captació de nous alumnes i noves tecnologies d’ensenyament a la que podem comptar amb "ESTRELLITA" una aposta didàctica que els professors i la Societat han posat en marxa i que al dia d’avui els puc dir que el nombre d’alumnes respecte al de l’any passat s’ha incrementat considerablement i afortunadament.

 Finalment, vull recordar totes aquestes persones que d’una manera totalment altruista, han finalitzat la seva etapa com a membres de la "Junta Directiva" i que a molts d’ells ja els trobe a faltar, tot i que seguiu treballant en pro dels nostres sentiments musicals com m’ho heu demostrat, als incorporats donar-vos la benvinguda esperant que el vostre treball sigui el més enriquidor a favor de la nostra Societat.

 El programa d’actes que hem preparat s’ha confeccionat amb la màxima il.lusió pensant amb tots vostès I perquè el puguem compartir tots els que formem aquesta gran família, Socis, Muses, amics, simpatitzants i a tota la nostra Població.

 José Manuel Gil Utrillas.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.