Press "Enter" to skip to content

Sant Antoni 2018: Presentació de Melina Sancho com a Festera de Gràcia Infantil

El pavelló Ricardo Tormo, va acollir, com ve sent tradicional en el dia de Reis, la presentació de Melina Sancho i Lillo com Festera de Gràcia Infantil 2018 de les festes patronals de Sant Antoni de Canals. L’acte, que va omplir de gom a gom el recinte municipal, va ser conduit per Sergio Picorro, tio de la Festera i Andrea Sancho. Les primeres en desfilar fins l’escenari foren dotze xiquetes que acompanyen a Melina en el càrrec i que formen la seua Cort d’Honor. Totes anaven ben guapes abillades amb la indumentària canalina amb cosset de vellut. Seguidament seria el torn de la festera del 2017, Marta Argent.

Amb els festers infantils, Bandera i Cuiros, el quadre estava quasi complet a falta de l’aparició de la protagonista, Melina Sancho i Lillo. La festera de gràcia del passat any seria l’encarregada de passar el relleu a Melina imposant-li la banda que la convertia així en la nova representant infantil de les festes de Sant Antoni. Banda, que la ja proclamada festera imposaria a les membres de la seua cort.

I com les festes de Sant Antoni estan agermanades amb les falles de Xàtiva, la Fallera Major Infantil, Nerea Serrano, va acudir per rendir-li homenatge. Seguidament fou moment d’escoltar el discurs de la mantenidora.

La mantenidora fou mestra en l’etapa d’infantil de Melina i aprofità l’esdeveniment per a dedicar-li unes paraules exaltant el seu caràcter amable i positiu que van emocionar a la festera.

A continuació, el Ballet Òpera d’Ontinyent va oferir un espectacle de dansa on la màgia i les sorpreses van estar presents en tot moment. Per finalitzar, l’himne de la Comunitat Valenciana fou interpretat per la Unió Musical Santa Cecília i cantant en directe pel tenor Diego Román.

Melina Sancho, proclamada Festera de Gràcia Infantil de #Canals 2018.Melina Sancho, proclamada Festera de Gràcia Infantil de #Canals 2018. Ajuntament de CanalsPosted by Televisió Comarcal on martes, 9 de enero de 2018

[ultimate_gallery id=»116260″]

ConeixerCanals
ConeixerCanals

View all posts

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x