Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Segona classe per a agents de pastoral i catequistes

El dimarts, dia 3, es va celebrar la segona classe per als agents de pastoral i catequistes de l’arxiprestat. Donat el augment d’assistents hem tingut que canviar el lloc i ens hem traslladat a l’església de los Santos Juanes.

El tema central de la classe ha segut un repàs de les quatre parts de la Litúrgia que es celebra en la Vetlla Pasqual, mare de totes les celebracions anuals.

La primera part, el Lucernari ens recorda que en el Crist ressuscitat tot es fa nou (igual que la flama de foc sempre és nova) ressaltant d’una manera especial el cant al Ciri Pasqual amb el Pregó; en la segona part la Paraula de Déu, que culmina amb l’anunci de la Pasqua en l’Evangeli, ens fa un repàs de la història de la salvació en la que ja es prometia el que passà a Jerusalem; en la tercera part, la Litúrgia baptismal, celebrem l’actualització d’aquell moment en les nostres vides; En la quarta, la Litúrgia Eucarística, se’ns promet que allò nou que passà i que fou anunciat en l’antigor i celebrem en el hui, serà realitat plena en el demà.

La propera sessió serà si Déu vol, el proper 21 de gener de 2014.

http://vl.parroquiacanals.com/segona-classe-per-a-agents-de-pastoral-i-catequistes/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.