Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Segona edició de l’escoleta nadalenca

Amb motiu de les properes festes nadalenques, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canals ha organitzat per segon any consecutiu l’exitosa Escoleta per a Nadal i Reis. Aquesta proposta té l’objectiu de conciliar la vida laboral dels pares i mares amb les vacances dels més menuts.

Aquesta activitat està dirigida als xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 4  fins als 11 anys durant el període que comprén les festes de Nadal, concretament els dies 23, 24, 26, 29, 30 i 31 de desembre i els dies 2 i 5 de gener de 2015 de 9.30h a 13.30h en la Sala Polivalent Municipal (antiga seu de la Policia Local, davant del IES Sivera Font). Com a novetat, aquest any han introduït activitats i jocs lúdics en anglés, per millorar la formació d’aquest idioma en els més menuts en un ámbit lúdic.

El preu de l’activitat és de 20€ i les inscripcions es poden fer a partir de l’1 de desembre de 2014 al Centre Cultural Ca Don José de Canals. La capacitat és limitada, amb un màxim de 100 xiquets per ordre d’inscipció.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.