Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Seguint el calendari…hui primer d’ESO

 El passat divendres 8 de novembre, els alumnes de primer d’ESO vam assistir a una celebració eucarística que havíem estat preparant durant alguns dies des de Tutoria.

Així, vam elaborar dos murals relacionant-los directament amb el lema d’enguany de Col·legis diocesans He conegut a Jesús, t’ho vaig a contar!, vam assajar dues cançons, una per començar i una altra per finalitzar, i el parenostre mariner a dues veus (al final no sabem quantes n’han eixit), amb l’ajuda de la nostra companya Mariasun tocant la guitarra, i també vam preparar la monició d’entrada, les peticions i l’acció de gràcies. En tot això ens va guiar l’agraïment per la nostra privilegiada situació en el món actual front a la gent que no la té.

I mentre cantàvem, pintàvem, discutíem, ens réiem i ens “marmolàven”, ens adonàvem, quasi sense voler, de tot el que tenim, les nostres famílies, el nostre col·legi, les necessitats cobertes… i del que de veres som capaços i de com podem funcionar quan ens ho proposem.

A les nou del matí vam baixar a la capella on ens esperava Don Víctor i d’una manera relaxada i tranquil·la va començar l’eucaristia.

Una eucaristia bonica i especial. Perquè era per a nosaltres i per tant érem els protagonistes; vam participar moltíssim, no sols en el que havíem preparat sinó en totes les qüestions que Don Víctor preguntava, tant és així que el nostre company Andrés va rebre un regal per una de les seues intervencions. I perquè van haver moments emotius com el de donar-nos la pau, el de combregar o el de l’última cançó acomiadant-nos fent palmes.

Una eucaristia que ens va fer també reflexionar i plantejar-nos nous reptes… si tinc la sort de conèixer-lo, què toca ara? 

Fotos: https://picasaweb.google.com/103407313735017904376/Eucaristia1rDESO?noredirect=1

 

http://vl.parroquiacanals.com/seguint-el-calendari-hui-primer-deso/

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.