Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Semana Santa 2024: Hui s’ha celebrat el Diumenge de Rams a Canals

En un matí ple de devoció i tradició, els fidels de Canals s’han reunit hui, diumenge, al Oratori de la Torreta per a celebrar el Diumenge de Rams, marcant l’inici de la Setmana Santa. Després de la convocatòria a tots els fidels, s’ha procedit a la benedicció dels rams, un acte carregat de simbolisme i fervor religiós.

Una vegada beneïts tots els rams, ha començat la processó cap a la parròquia de Sant Antoni, un recorregut que ha unit a la comunitat en oració i reflexió. Els carrers de Canals s’han omplert de fidels, creant un ambient de comunió i espiritualitat.

La processó ha estat encapçalada per la banda local de tambors, seguida per acolits i el párroc i pels fidels que portaven els seus rams beneïts, simbolitzant la entrada triomfal de Jesús a Jerusalem. Aquesta tradició, que es repeteix any rere any, continua sent un moment clau en la vida religiosa de Canals, reunint a gent de totes les edats en una demostració de fe i comunitat.

Les autoritats eclesiàstiques i locals han participat en l’acte, destacant la importància de mantenir vives les tradicions i la fe en aquests temps. Al finalitzar la processó a la parròquia de Sant Antoni, s’ha celebrat una missa solemne, on s’ha reflexionat sobre el significat del Diumenge de Rams i s’ha orat per la pau i l’harmonia en la comunitat i el món.

Amb la celebració d’aquest dia, Canals inicia una Setmana Santa plena d’actes religiosos i processons, que culminaran amb la celebració de la Pasqua, un moment d’alegria i renovació per a tots els cristians.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.