Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Semana Santa 2024: Processó dels Dolors

Processó en honor a la Mare de Déu dels Dolors, copatrona de Canals

Ahir dissabte van començar els actes religiosos de la Setmana Santa de 2024 a la població de Canals amb la processó en honor a la Mare de Déu dels Dolors, copatrona del municipi. La tradició i la devoció es van unir en una jornada plena d’emoció i fervor religiós.

Els carrers de Canals es van omplir de fidels que van voler acompanyar la imatge de la Mare de Déu dels Dolors en la seua processó, marcant així l’inici dels actes de la Setmana Santa. La processó va comptar amb la participació dels Tambors de Canals i els Tambors de la Hermandad de Caballeros de Cristo Crucificado en la Agonía d’Alzira, que van amenitzar el recorregut amb els seus ritmes característics.

La imatge de la Mare de Déu, que va ser coronada l’any 1983 i a la qual se li va concedir el títol de copatrona, va ser portada a coll pels costalers, que amb pas ferm i solemne van recórrer els itineraris habituals. Els actes van continuar amb la participació de les clavarieses i els fidels que van oferir flors i precs a la seua patrona.

La processó va comptar també amb la presència de les autoritats locals i de nombrosos devots que no van voler perdre’s l’oportunitat de rendir homenatge a la Mare de Déu dels Dolors. Aquesta celebració, profundament arrelada en la cultura i la religiositat de Canals, demostra la forta vinculació entre la comunitat i les seues tradicions.

La Setmana Santa de Canals continuarà amb més actes religiosos i processons que culminaran amb la celebració de la Pasqua, moment de joia i esperança per a tots els cristians.

Fotos i videos de la Processó dels DolorsSé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.