Pulsa «Intro» para saltar al contenido

SEMINARI COMARCAL DEL SARC.

sarc_en_genovs.jpgEl diputat provincial Salvador Enguix va assistir a la jornada a què van acudir representants de 15 dels 18 municipis convocats

MÉS DEL 80% DELS MUNICIPIS DE LA COSTERA VAN ACUDIR AL SEMINARI COMARCAL DEL SARC

"La presència del SARC en tota la província de València reafirma l’aposta decidida del president de la Diputació de València, Alfonso Rus, per la proximitat i estreta col·laboració amb tots els municipis valencians per resoldre i agilitar afers de gestió pública, en aquest cas, sobre gestió cultural", va manifestar el diputat de Gestió de Museus i SARC de la Diputació de València, Salvador Enguix, al seminari comarcal celebrat en Genovès que ha estat organitzat pel Servei d’Assistència i Recursos Culturals (SARC) amb motiu de l’inici d’una nova legislatura.

A l’acte, celebrat ahir al Saló de Plens de l’Ajuntament de Genovès, també va assistir l’alcalde de Genovès, Emilio Llopis, i el director del SARC, José Luis Pinotti.

Els tècnics del SARC han destacat que la resposta a la convocatòria va ser massiva: "la majoria dels pobles de la comarca de la Costera van estar presents, un total de 15 dels 18 municipis convocats, que representen el 83 % del total, a través dels seus representants polítics i tècnics en gestió cultural".

L’objectiu principal dels seminaris comarcals, que es desenvoluparan durant octubre i novembre, és acostar els recursos culturals del SARC a tots els ajuntaments de la província.

Els seminaris estan destinats als representants de les Alcaldies i Regidories de Cultura, i als gestors i tècnics de cultura local. El Programa inclou l’organització d’una reunió informativa en un municipi de cada comarca.

A més de donar a conèixer els diferents serveis desenvolupats des del SARC, als seminaris comarcals de la Diputació de València els tècnics culturals del SARC ofereixen unes lleugeres nocions sobre programació i gestió cultural.

Els tècnics del SARC, que avui es desplacen fins a Enguera, continuaran la ronda de visites i seminaris en: Aielo de Malferit (22 d’octubre), Paiporta (23 d’octubre), La Font en Carròs (24 d’octubre), Paterna (25 d’octubre), Almussafes (29 d’octubre), Xiva (31 d’octubre), Algemesí (5 de novembre), Estivella (6 de novembre), el Villar (7 de novembre) i La Pobla de Vallbona (8 de novembre).

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.