Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Sergio Picorro guanya les 24 hores de Canals de 2022

24 hores de futbol de canals

En un cap de setmana expectacular pel que fa al temps amb unes temperatures bones per a la practica del futbol, hem celebrat la 45 edició de les 24 hores de futbol de canals..

Com va sent habitual les graderies del quatre camins van estar repletes de aficionats

Despres d’una primera fase molt emocionant es van disputar els quarts de final de les quals van eixir semifinalistes els equips: bar el carmen contra sergio picorro i assesoria boils i ballester contra xekeway-la jijonenca.

En la primera semifinal el sergio picorro va anar molt superior al bar el carmen guanyanli per un contundent 4-0.

La segona semifinal va estar mes disputada però al final es va imposar el xekeway-la jijonenca al assesoria boils i ballester per 2-0.

En la gran final el sergio picorro va estar mes encertat que el xekeway-la jijonenca i es va imposar per 1-0 amb gol del qual va ser nomenat millor jugador del torneig cristian “coca”.

El grup de recreació esportiva de canals encarregada d’organitzar les 24 hores de futbol agraeix a tots els equips participants l’esportivitat en tots els partits,als molts aficionats que van assistir a veure els 19 partits que es van disputar, a les cases comercials per la seua col·laboració i al ajuntament de canals l’esforç que fa any rere any perquè puguem gaudir d’aquest esdeveniment esportiu tan important en tota la comarca.

Moltes gràcies a tots

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.