S’inicia en Canals el projecte d’ocupació T’Avalem que formarà a 13 joves en tasques de jardineria

L’Ajuntament de Canals ha iniciat aquest matí el projecte d’ocupació ‘T’AVALEM CANALS”, de la Generalitat Valenciana, que ha permés la contractació de joves desocupats del municipi inscrits en els fitxers de Garantia Juvenil. En concret, el programa estarà format per 10 alumnes, un docent de jardineria i un director del municipi que durant un any desenvoluparan tasques de jardineria i manteniment de zones verdes a la localitat. La setmana vinent, s’incorporarà altra veïna de Canals per desenvolupar les tasques pròpies d’auxiliar administratiu. Amb ella seran 13 llocs de treball els que s’han ofert gràcies a aquest programa d’ocupació,

A la presentació del programa, que ha tingut lloc a la Casa de Cultura Ca Don José, han assistit el responsable polític de l’àrea de Promoció Socioeconòmica, Ricardo Requena, la responsable tècnica de l’Àrea de Desenvolupament local, Marilú Navarro, els caps de brigada i jardineria, Miguel i Tito, respectivament, així com els joves que a partir de hui comencen a treballar gràcies a aquest programa.

Els responsables municipals s’han dirigit als presents per a motivar-los i felicitar-los per aquest treball que durant 1 any desenvoluparan, i segons les paraules de Ricardo Requena, “aquesta subvenció ens ha permés tirar endavant amb un programa ambiciós que permetrà el treball directe de 13 persones però una injecció econòmica a la societat local de més de dos-cents mil euros a través de tots ells, de les compres de materials i productes, del lloguer de serveis, de la reparació de maquinària, i també, de la millora que els nostres parcs i jardins veuran a poc a poc amb la tasca d’aquest grup”.

Els joves menors de 30 anys es formaran en una de les dues especialitats que oferirà el programa: Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria i Instal•lació i manteniment de jardins i zones verdes.

El programa compta amb una aportació de 204.143,6 euros dels quals 194.143,6 euros són aportats per part de la Conselleria, i 10.000 euros seran d’aportació municipal.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.