S’inicia la consulta ciutadana del Decideix Xàtiva 2018 per decidir la inversió de 265.000 euros

La votació, que comença hui i conclourà el proper dilluns 23 d’abril, poden votar els veïns i veïnes de Xàtiva majors de 16 anys

Es podran triar fins un màxim de 3 projectes d’inversió o de foment de la participació

Xàtiva, 16 d’abril de 2018.- L’Ajuntament de Xàtiva inicia hui la consulta ciutadana en la que es decidirà la inversió de 265.000 euros de pressupost municipal entre les 26 propostes ciutadanes seleccionades al DecideiXàtiva 2018.

Es podran triar fins un màxim de tres projectes d’inversions o de foment de la participació, que seran executades en ordre descendent de vots fins arribar a la màxima dotació financera i sense que cap projecte triat puga suposar més del 50% del total.

Els veïns les veïnes de Xàtiva majors de 16 anys i empadronats a Xàtiva abans de l’1 de gener de 2018 podran efectuar el seu vot a través de la web participa.xativa.es de manera telemàtica, o als punts de votació habilitats la ciutat en horari de 10 a 14 i de 16 a 20 hores: l’Ajuntament de Xàtiva el Barri Nord-Oest o el Punt de votació itinerant als Centres de Secundària i als Centres Socials de la població.

La votació finalitzarà a les 23:59 hores del proper dilluns 23 d’abril i posteriorment en donaran a conèixer les propostes seleccionades.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.