Sis poblacions i 144 famílies del Departament participen en l’estudi de seroprevalència ENE-COVID

144 famílies de sis poblacions del Departament participen en una nova fase de l’estudi de seroprevalència del Ministeri de Sanitat               

Central de telefonades per a l’estudi en l’Hospital de Xàtiva.

Durant la passada setmana s’ha reiniciat una altra fase de l’estudi de seroprevalencia ENE-covid que coordina el Ministeri de Sanitat sobre la incidència del virus en la població.

Les mateixes famílies que han participat en les anteriors fases seran estudiades novament a través de qüestionaris i en alguns casos analítiques per a seguir amb l’estudi.

El Departament de Salut s’encarrega d’aportar els seus recursos tècnics, infraestructures i de personal per a la realització d’este estudi. En concret l’Hospital Lluís Alcanyís compta amb una central de crides i una coordinació des d’on es contacta amb els participants.

En els centres d’atenció primària es realitza posteriorment tota la labor d’extracció de les mostres així com la gestió de resultats que la coordinació de l’equip remetrà al Ministeri.

En concret participen sis poblacions del nostre Departament. Quatretonda, Llutxent, La Pobla del Duc, Canals, l’Alcúdia de Crespins i Ontinyent i de cada població 24 famílies seleccionades han acceptat participar.