Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Solemne missa funeral per l’ànima de na Rosario Ferrer i Sancho en la parròquia de Canals.

Huí hem acomiadat a Na Rosario Ferrer i Sancho

Magistra Chori de la Parròquia de Sant Antoni, abat i Filla Predilecta de la Vila de Canals.

La missa funeral ha sigut solemnitzada pel cor parroquial amb els cants que ella ens va ensenyar. Tots els que han pogut assistir han cantant amb molta estima els cants més importants del seu repertori en una missa plena de simbolisme i amb significat com a resum d’una vida dedicada a Canals i a la Parròquia i compartida per molts conciutadans.

Estos dos dies han arribat a Canals a acomiadar-se de Doña Rosario moltes persones que l’estimaven. Familiars, amics, companys de professió, artistes i veïns.
Huí en la celebració ha sonat completa la missa Gregoriana pro Defunctis Laudato Dominum nº 4, el Pare Nostre de Rimski-Korssakov, Te damos gracias, de Rosario Ferrer, Alma de Cristo, Toda hermosa eres Maria, de Rosario Ferrer, el responsori de difunts Creo que mi Redentor vive, de J. Climent i el seu benvolgut per tots l’Himne a Sant Antoni. Finalment hem cantat el salm de les Vespres composat per ella, Bendito sea Dios.

Tots eixos cants com milers d’altres ens els va ensenyar ella i ja formen part de la nostra vida i de la història de Canals.

Descanse en pau.

funeral

campana1996-003 campana1996-004 campana1996-006 campana1996-008 campana1996-010 campana1996-013 campana1996-017

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.