Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Sopar de Gala del Dia de la Foguera al Pavelló d’Esports Ricardo Tormo de Canals

Els Festers de Sant Antoni del 2024 Organitzen el Sopar de Gala del Dia de la Foguera al Pavelló d’Esports Ricardo Tormo de Canals

Els Festers de Sant Antoni del 2024 han preparat una nit màgica amb l’organització del Sopar de Gala del Dia de la Foguera al Pavelló d’Esports Ricardo Tormo de Canals. Aquesta celebració promet ser una oportunitat única de gaudir d’un esdeveniment especial ple de tradició.

Amb l’elegància pròpia d’aquesta festivitat tan estimada, el Sopar de Gala reunirà festers, festeres, familia i amics en una atmosfera de joia i camaraderia. El Pavelló d’Esports Ricardo Tormo es convertirà en l’escenari perfecte per a aquesta ocasió, proporcionant l’espai adequat per a una vetllada memorable.

L’esdeveniment no només serà una oportunitat per a degustar exquisits àpats i deliciosos plats típics, sinó també per a gaudir de l’ambient festiu i de les tradicions que fan única la celebració del Dia de la Foguera a Canals.

Els tiquets per al Sopar de Gala estaran disponibles en el casino gran de Canals en l’horari que posa el cartell, i es recomana a aquells interessats que no es perden l’oportunitat d’assaborir la gastronomia local enmig d’una atmosfera festiva.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.