Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Sous i alliberats: exigències de Reiniciem Canals

Aquesta vesprada tindrem reunió amb l’equip de govern en què es tractarà, entre altres qüestions, sobre les dedicacions dels regidors i regidores i sobre la possible contractació de personal eventual, també anomenat “de confiança” o “assessors”.

Reiniciem Canals ha acordat en assemblea el seu posicionament al respecte i així el volem fer públic de forma prèvia a la reunió:

– El total de pressupost invertit en dedicacions de regidors i regidores i personal eventual no podrà, en cap cas, superar la despesa feta pel govern anterior.

– Els regidors/es amb dedicació completa no cobraran més de 2 sous mínims interprofessionals (1297€). Els qui tinguen dedicació parcial cobraran la part proporcional a aquesta quantitat en funció al temps dedicat.

– Les dedicacions seran repartides de forma equitativa entre els distints partits del govern atenent al número de regidors/es que tenen i la magnitud de feina conseqüentment assumida.

– El personal eventual que s’haja de contractar haurà de ser escollit mitjançant un procés públic, i atenent als criteris requerits per al càrrec en qüestió.

– El sou del personal eventual no haurà d’excedir tampoc els 2 sous mínims interprofessionals en cas de dedicació completa o la quantitat proporcional que corresponga al temps invertit.

Aprofitem per avançar la nostra proposta d’eliminar la subvenció atorgada fins ara als partits polítics representats: actualment cada partit cobrava, mensualment,  140€ pel fet d’estar a l’Ajuntament i 100€ més per cada regidor/a obtingut, suposant açò una despesa per a l’Ajuntament de 2.400€ mensuals i 28.800€ anuals. Proposem que l’activitat dels partits siga subvencionada en base a projectes concrets d’utilitat per al poble i degudament justificats; entenem que els diners públics no han de ser lliurats amb carta blanca sinó en base a una finalitat pública.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.