Pulsa «Intro» para saltar al contenido

SUMA’T ARRIBA A UN ACORD AMB EL PARTIT POPULAR DE CANALSDesprés dels resultats electorals a Canals de les passades eleccions municipals del 28 de maig, SUMA’T considera, entre altres coses, que és necessari i urgent assegurar la governabilitat del nostre poble. Com a conseqüència, hem d’estar on ens correspon i ocupar els llocs que la ciutadania ha contemplat que ocupem aquesta vegada. En tot moment, les negociacions i les nostres valoracions d’aquestes giren entorn d’una premissa essencial: la confiança transmesa per a assegurar l’estabilitat al nostre consistori.

Des de SUMA’T apostem per un model de gestió política pel nostre poble, amb dedicació, treball, il•lusió, constància i sobretot moltes ganes de millorar Canals, la Torreta, Aiacor i Torre dels Frares.

No podem perdre més temps. Cal organitzar un govern que puga treballar amb normalitat, evitant sobresalts i que estiga centrat en la gestió i governabilitat del nostre municipi.A l’hora de conformar un acord de govern majoritari sempre ens ha guiat el pensament de formar el millor equip humà, a tots els nivells, per a governar Canals i els seus annexos poblacionals.

Ens hem reunit amb els que ens han fet una proposta sense mirar sigles ni ideologies. Per una banda, Compromís per Canals i el PSOE Canals ens va comunicar la seua idea de formar un equip de govern on tinguera cabuda SUMA’T. D’altra banda, les negociacions amb el PP de Canals són les que han estat més fructíferes. Des del 29 de maig aquest partit, després de felicitar a SUMA’T pel seu resultat electoral, es va posar a la nostra disposició per a arribar a un acord de govern estable i lleial a l’Ajuntament de Canals d’una manera molt més ràpida i directa.

Per tant, després de valorar tot el procés negociador dut a terme, SUMA’T ha escollit un acord de govern amb el PP de Canals, perquè aquesta proposta ha estat la que considerem més adequada als interessos del nostre poble, atentent també la decisió que ha pres la ciutadania amb les seues votacions.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.