Pulsa «Intro» para saltar al contenido

SUMA’T CANALS PRESENTA AL SEU EQUIP

28.11.2022- La nova formació política nascuda a Canals, SUMA’T, es presenta a la pobla-ció aquest divendres 2 de desembre, a les 19.30 h, en Ca Don José.

En l’acte es donaran a conéixer els membres d’aquest partit polític, encapçalat pel perio-dista Edu Badal. “Serà una presentació propera on totes i tots podrem conversar amb els veïns i veïnes que hi vulguen apropar-se”, comenta Badal.

“L’objectiu d’aquesta presentació és que els veïns i veïnes de Canals, Aiacor, la Torreta i Torre-Cerdà posen noms i cognoms a les persones que estan darrere d’aquest projecte i que vetlen pels seus interessos”, assenyala Edu Badal.

Des de la seua creació, SUMA’T ha mantingut diverses reunions amb veïns i veïnes de Canals, Aiacor, la Torreta i Torre-Cerdà per conéixer de primera mà quines són les neces –

sitats de cada barri per a començar a trebal ar. Tanmateix, l’equip de SUMA’T ha confec-cionat un fullet informatiu en el qual donen unes pinzellades d’algunes de les seues pro-postes.

Tant Edu Badal com el seu equip estan molt il·lusionats amb aquesta presentació que do-narà l’eixida cap a aquest ambiciós projecte aglutinador on ningú es quedarà fora.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.