Pulsa «Intro» para saltar al contenido

SUMA’T ES PREOCUPA PEL DETERIORAMENT DELS ANNEXOS POBLACIONALS DE CANALS 

SUMA’T ES PREOCUPA PEL DETERIORAMENT DELS ANNEXOS POBLACIONALS DE CANALS 

SUMA’T, la nova formació política independent de Canals, Aiacor, la Torreta i Torre dels Frares, es mostra preocupada pel gran deteriorament que pateixen els annexos poblacionals de Canals. Açò es deu, en part, a la poca sensibilitat mostrada pel consistori municipal. Membres de SUMA’T han visitat i s’han reunit amb veïns i veïnes d’Aiacor, la Torreta i Torre dels Frares, i tots han coincidit en el mateix: la necessitat d’una actuació urgent davant l’estat d’abandó i deteriorament que moltes de les seues infraestructures i immobles públics estan patint. 

A la Torre dels Frares algunes de les deficiències detectades al nucli poblacional són la brutícia dels seus carrers, el mal estat del ferm, l’estat de deixadesa del seu centre social amb moltíssims desperfectes i el descuit de totes les seues zones verdes amb una total mancança de manteniment.

A Aiacor, més del mateix: brutícia als carrers, asfalt i voreres en mal estat, molèsties pels sorolls i velocitat excessiva dels vehicles que transiten per diferents vies, deficiències al parc 3 d’Abril, lloc de reunió per a moltes mares i pares amb els seus fills i filles, i també la imperiosa necessitat de fer funcionar el centre social després de molts anys tancat.

Mentre, a la Torreta de Canals, els seus veïns i veïnes també reclamen una millora en la neteja viària, així com la urgent reparació de voreres i carrers. Alhora demanden un centre social on poder reunir-se, i més atenció i cura cap al patrimoni borgià existent al barri. 

Els i les representants de SUMA’T, vam prendre nota de totes les mancances existents als nuclis poblacionals de Canals, per tal d’atendre-les. Perquè totes aquestes necessitats siguen ateses d’una manera ràpida i immediata, SUMA’T crearà la regidoria d’annexos poblacionals, per tal d’agilitzar la resolució d’aquestes insuficiències.

SUMA’T no vol ciutadans de primera i de segona categoria. Per a la formació independent els veïns i veïnes de Canals, Aiacor, la Torreta i Torre dels Frares són totes i tots ciutadans de primer nivell i amb aquesta consciència actuarem. 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.