Pulsa «Intro» para saltar al contenido

SUMA’T PRESENTA LA LLISTA AMB LA QUE CONCORRERÀ A LES ELECCIONS MUNICIPALS DE 2023

 

Canals.-03.04.2023-  El periodista i treballador municipal de l’emissora pública, Canals Ràdio, Edu Badal, encapçala una llista que espera aconseguir el suficient suport de la ciutadania per portar endavant el projecte de poble que té SUMA’T per a Canals, la Torreta, Aiacor i Torre dels Frares.

SUMA’T és una formació política independent que naix amb l’únic interés de treballar pels veïns i veïnes de Canals i els annexos de població sense cap altra ideologia que no siga la d’obtenir el millor pels seus ciutadans i ciutadanes.

La formació política local compta amb un gran equip, format per homes i dones suficientment preparades i capacitades, persones que reuneixen maduresa, joventut, responsabilitat, preparació i sobretot molta il·lusió per treballar a la recerca d’un futur millor pel nostre municipi.

Acompanyant al cap de llista, Edu Badal, es troba com a número dos, Carmina Cardona, actual alcaldessa pedania de la Torreta i presidenta de l’Associació d’Ames de Casa Tyrius de Canals. El tercer integrant és Ricardo Carbonell, bomber forestal i membre d’una associació mediambiental local. Toni Gras es presenta com a número 4. Gras és llicenciat en Ciències de 

l’Activitat Física i l’Esport i membre del Club Esportiu de Futbol Canals Promeses. Al cinqué lloc està Amparo Pineda, treballadora en l’àmbit del màrqueting i antiga empleada d’una important empresa tèxtil canalina. El sisé és pel jove canalí i llicenciat en Història José Francés, a més és professor de Geografia i Història a l’IES Francesc Gil de Canals. 

De la Torre dels Frares, trobem en el seté lloc a Marcial Pérez, encarregat d’una empresa electromecànica. La número huit és la canalina Carme Mallol, professora d’Economia de l’IES Francesc Gil de Canals. Vili Mitkova ocupa la posició número nou de la llista, nascuda a Bulgària, però resident a Canals des de fa més de 20 anys. El deu és Juanjo Calatayud oficial de manteniment en el sector del plàstic. 

De l’onze al quinze trobem a Emilio Talens, administratiu i integrant del col·lectiu local Associem; José María Martínez, editor i operador de càmera; Sabina Arnau, llicenciada en Comunicació Audiovisual i col·laboradora de Canals Ràdio; Vicen Beneito, empresària local; Asun Gómez, psicoterapeuta. Tancant la llista, el setze, Javi Vivas, DJ i operador d’il·luminació i la dèsset, Hermínia Llàcer, mestra del CEIP José Mollá de Canals i músic.

Els suplents són Isabel Llorens, d’Aiacor, jubilada molt activa; María Romero, jove estudiant canalina de Filosofia i tanca la llista Ramón Mollá exjutge de pau de Canals.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.