Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Suma’t, un nou partit polític, es presenta a tots el canalins.

SUMA’T PRESENTA PART DEL SEU EQUIP A LA CASA DE CULTURA DE CANALS

05.12.2022- El passat divendres 2 de desembre, a la sala d’exposicions de Ca Don José de Canals, la nova formació política SUMA’T va presentar a part dels membres que conformaran la llista electoral que concorrerà a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig de 2023. 

Amb una sala plena de gom a gom, el president i cap de llista de SUMA’TEdu Badal, va donar la benvinguda al públic assistent i va cridar a part dels membres que conformen la formació política perquè l’acompanyaren en aquest acte de presentació.

Badal nomenà, un a unals membres de l’equip de Suma‘tcomençant per Carmina Cardona i seguint per Ricardo Carbonell, Toni Gras, Amparo Pineda, José Francés, Marcial Pérez, Sabina Arnau, José María Martínez, Javi Vivas, Hermínia Llàcer i EmilioTalens.

La resta dels integrants de SUMA’T, segons paraules d’EduBadal, «anirem coneguentlos en successius actes públics que des de la nostra formació política durem a terme pròximament».

En aquest acte de presentació SUMA’T va marcar i va deixar ben a les clares les seues línies d’actuació i va donar a conèixer el seu projecte de poble per a Canals, Aiacor, la Torreta i Torre dels Frares.

Un projecte que, en paraules del seu president, “està basat en l’urbanisme, el medi ambient i la sostenibilitat, la protecció del patrimoni, les inversions necessàries en infraestructures esportives i educatives, la creació de sòl industrial que donepossibilitat de crear llocs de feina, sòl terciari i per a vivenda nova, a més de la promoció del turisme d’interior, del territori Borja a la localitat i del suport total a l’associacionisme local perquè siga el motor de l’activitat municipal”.

Des de SUMA’T i com a novetat, es va comprometre amb els veïns i veïnes d’Aiacor, la Torreta i Torre dels Frares de crear als pressupostos municipals partides econòmiques destinades únicament a aquests annexos poblacionals per cobrir de manera més àgil totes les seues necessitats.

Després d’exposar, a grans trets, el projecte de SUMA’TEdu Badal va donar la paraula a altres membres de l’equip, els quals van explicar el motiu que els va moure per formar part d’este nou partit polític i van expressar la seua voluntat de treballar de manera incondicional pels ciutadans i ciutadanes de Canals, Aiacor, la Torreta i Torre dels Frares.

L’acte de presentació de SUMA’T suposa la posada de llarg per aquesta formació política independent, que pretén ser de gran ajuda i vàlua per a totes i tots els veïns i veïnes i que arriba per a donar entre altres una alenada d’aire frec a la política local. 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.