Pulsa «Intro» para saltar al contenido

TALLER DE MEMÒRIA

 L’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer de Canals, posa en marxa el Taller de Memòria, projecte patrocinat per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Canals i que va  dirigit a gent que no està diagnosticada de res o que no te res més que algun “despiste” de tant en tant; i que d’alguna forma vol treballar la seua memòria, que vol com s’en sol dir  exercitat el cervell per tal de mantenir-lo alerta i motivat.
Val a dir que la memòria i l’edat han estat des de sempre dos termes íntimament relacionats. Parlar d’oblits I errades de memòria o de dificultat per aprendre coses noves era fins no fa massa temps parlar de ser vell.

Avui en dia els nostres metges dia saben que la perdua de  memòria es un procés en el que intervenen nombrosos factors i que en molts d’ells es pot intervenir afavorint l’estimulació i el manteniment cognitiu.

Resulta evident que l’edat és un factor important a tindre en conter en les errades de memòria, no obstant està mes que comprovat hi ha una sèrie de factors personals i ambiental que tenen un pes molt específic i tan important o més que l’edat en estes errades……… i és en eixe punt on nosaltres podem treballar amb este projecte que proposem.
Este projecte, es portarà a terme al local de l’associació els dimecres de 3.30 a 5 de la vesprada, esta iniciativa comença el proper dimecres dia 8 de maig.
Com s’utilitzarà material i eines de treball. Seria interessant que tota aquella gent que estiga interessada ho confirmés per telèfon a l’associació, per tal de poder preparar el material necessari.
El telèfon de l’associació és el 685 141 384, o demanar més informació al correu electrònic de l’associació. afalcanals@hotmail.com

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.