Teatre de carrer, danses i castell de focs artificials posen punt i a banda al primer cap de setmana de la Fira de Setembre de Canals

Teatre de carrer, danses i castell de focs artificials posen punt i a banda al primer cap de setmana de la Fira de Setembre de Canals

El diumenge 19 de setembre els actes que ha programat la Regidoria de Fira i Festes de l’Ajuntament de Canals estaran destinats a tota mena de públic.

Les més menudes i menuts de la casa podran gaudir, a les 18.30 hores a l’Avinguda  Vicente Ferri, del teatre de carrer “Viajeros del carrusel” de la companyia andalusa Teatro de Títeres Ángeles de Trapo. Aquest espectacle està inspirat en els personatges de la suite “El carnaval de los animales” de Camille Saint Saëns: Un divertit clown s’endinsa en el fantàstic món dels carrusels; al costat d’ell, més d’una dotzena d’acolorits personatges autòmats contaran xicotetes històries plenes d’humor i emoció. 

A la vesprada, a les 19.30 hores, al Pavelló Ricardo Tormo es podrà gaudir de la música tradicional valenciana amb el Grup de Danses Canyamars de Canals junt el cantant d’albades Christian Penalba.

I per a finalitzar aquest primer cap de setmana de festes, tindrà lloc al pàrquing del C.P José Mollá el castell de focs d’artificials de la mà de la Pirotècnia Tamarit, que torna a disparar-se després de diversos anys paralitzats.

La setmana del 20 al 30 es duran a terme al Centre Cultural Papa Calixte III la coneguda com la Fira dels Xiquets amb els espectacles teatrals “Charlie i la fàbrica de reciclatge”, “Playtime” i “Lù”, tots aquests començaran a les 18.30 hores i el preu de l’entrada serà de 3 euros. A més a més, el dia 30 de setembre el Parc Calixte III acollirà dos espectacles de circ de la companyia Circ Pobla’t sota el nom “Sènia” i “Auch”.