Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Teresa Sanchis presenta la seua primera novel.la divendres a Ca Don José

La canalina Teresa Sanchis, periodista, mestra, mare i ara escriptora, presenta divendres 24 de març, a les 18 hores, a la Casa de Cultura Ca Don José la seua primera novel•la Más allá de las Highlands. Una novel•la romàntica editada per Círculo Rojo. El seu procés de creació ha durat un any que ha suposat per a l’autora “complir un somni” i “aprendre una lliçó”, ja que, “he descobert que en crear, tota la resta es desdibuixa”. Perseverança, treball i conciliació familiar i laboral han marcat el ritme d’escriptura d’aquesta novel•la, adreçada a un públic adolescent i adult.

En paraules de Teresa Sanchis, Más allà de las Highlands “és una història d’amor a l’escocesa, amb les seues llegendes i els seus rituals propis previs a una cerimònia”. Però, de la mateixa manera, la canalina assegura que “el lector percebrà els amagatalls de la Història d’Irlanda del Nord i els desitjos d’independència d’Escòcia. Trobarà una història on les dones fortes i resilients són les protagonistes i on la literatura, el cinema i la música cobren especial rellevància”.

La novel•la és un viatge per València, per Escòcia i pels sentiments. Tal com explica Teresa: “Volia escriure una novel•la d’amor, on una valenciana s’enamorava d’un highlander i vivia tot aquest procés de festeig i preparació d’una boda amb les seues millors amigues i amb la seua família. Per a mi, era una manera d’abordar dos sentiments vitals que tenen un valor i un sentit molt alts per a mi: l’amistat i l’amor en les seues distintes facetes”.

SINOPSIS
La vida de tres amigues valencianes, amb ascendència irlandesa i escocesa i dedicades a les seues respectives professions, es veu sobtadament alterada quan una d’elles decideix casar-se amb un famós cantant escocés, originari de les Highlands. A partir d’ací, comença una aventura conjunta on l’amistat, l’amor, la fidelitat, la lleialtat i el perdó seran posats a prova.

AUTORA

Teresa Sanchis Argent (Canals, 1982) és llicenciada en Comunicació Audiovisual i Graduada en Mestra d’Educació Primària per la Universitat de València. Ha treballat durant anys com a periodista fins que va descobrir la seua vocació per l’ensenyança i la transmissió de coneixements. Actualment, viu a València i està centrada al seu paper de mare i d’escriptora.

https://www.facebook.com/masalladelashighlands/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.