Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Torna a Canals la V Marxa a Peu contra el Càncer

Torna a Canals la V Marxa a Peu contra el Càncer

Canals. -18.03.2022- L’Associació contra el Càncer de Canals ha organitzat per al pròxim diumenge 1 de maig, a les 11 hores, la tradicional Marxa a Peu contra el Càncer, recaptació de la qual anirà destinada a la investigació d’aquesta malaltia.

Totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb aquesta causa podran comprar la samarreta de l’edició, que l’associació canalina ha posat a la venda per 8 euros, els dies 1, 8, 22 i 29 d’abril en el mercat en horari de matí, d’11 hores fins a les 13 hores, i els mateixos dies al Pavelló Municipal, en horari de vesprada, de 18 hores fins a les 20 hores. 

El recorregut de la marxa serà, com les edicions anteriors, de manera circular. L’eixida tindrà lloc en l’Avinguda Vicente Ferri en direcció cap a la Torreta, després continuarà cap a Aiacor, Mirabolvens, Jaume I i es tornarà a l’Avinguda.

La seua presidenta Marga Martínez destacava que molts han sigut els col·laboradors d’enguany. «Estic molt agraïda amb la regidoria de Benestar Social perquè ens ha ajudat en tot el que ens ha fet falta». També assenyalava la participació de diverses empreses de Canals com Picorro, Madremía i Consum perquè «ells seran els encarregats d’abastir amb menjar i fruita a tots i totes les participants de la marxa», comentava la presidenta.

Tot el que es recapte anirà destinat a la investigació en els centres de València o amb seu en la mateixa. «Encara no sabem si ho destinarem a un sol lloc d’investigació o, com hem fet en altres anys, repartirem la quantia entre aquells que ho necessiten», puntualitzava Martínez. 

Des de l’Associació canalina esperen tindre una molt bona acollida per part dels veïns i veïnes com sempre ha passat. En les edicions anteriors al voltant de mil persones són les que hi van participar i any rere any augmenta el nombre d’assistents.

Fotos de la Marxa de 2018

[print_gllr id=150350]

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.