Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Torna el concurs d’aparadors de Nadal a Canals: Una celebració decorativa per les Festes

Les festes nadalenques són moments màgics a Canals, i aquest any, la ciutat s’il·lumina amb una nova edició del Concurs d’Aparadors de Nadal, una iniciativa brillant organitzada per Associem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canals.

Els carrers s’omplen d’un encant especial mentre els establiments i comerços associats es preparen per a aquesta celebració, transformant-se en una galeria viva de creativitat i colors nadalencs. Els aparadors es converteixen en veritables obres d’art, decorats amb detalls encisadors que captiven l’esperit festiu de tots els visitants.

Amb el suport de l’Ajuntament de Canals, aquest concurs promou la participació activa dels comerciants i la comunitat, oferint la oportunitat de gaudir d’una experiència única mentre es recorre la ciutat immersa en aquest ambient màgic de les festes.

Si us pregunteu com podeu formar part d’aquesta festa decorativa, tota la informació relativa a la inscripció i participació es troba a l’abast a la pàgina web d’Associem. Els interessats també poden posar-se en contacte amb els organitzadors seguint les indicacions proporcionades en els cartells publicitaris.

No hi ha dubte que el Concurs d’Aparadors de Nadal a Canals no només transforma l’aspecte dels carrers, sinó que també és una oportunitat de conectar la comunitat i promoure l’esperit nadalenc entre els seus habitants i visitants. És una ocasió per deixar volar la imaginació i compartir la màgia d’aquestes festes amb tots els que vulguin sumar-se a aquesta experiència única.

Els nadals a Canals seran, sense cap mena de dubte, una experiència inoblidable per a tots els qui vulguin ser part d’aquesta festa de la creativitat i la il·lusió.

Per Participar solament cal:
1.- Envia una foto del teu aparador indicant el nom del comerç i l’adreça, abans del dia 15 de desembre a les 22h.
2.- Cada soci fa de jurat envíant la seva valoració per whatssap privat o al email: info@associem.org
3.- Contarem amb un professional per valorar els aparadors concursants. La seua valoració serà complementaria a la del socis.
4.- Els participants tenen que puntuar obligatòriament. El participant que no puntua quedarà desqualificat. No es pot votat a ell mateix. (no enviar la valoració al grup WP associem)
5.- Com puntuar. Segons la valoració personal de cadascú, hi ha que valorar 3 aparadors • 3 punts per al que crega millor. • 2 punts següent. • 1 punt següent. Nomes es pot fer una valoració de 3 aparadors per soci i fins el dia 23 de desembre a les 15:00h
* Dia 28 de desembre publicació dels guanyadors.

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.