Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Torna la gala de l’esport a Canals

La Gala de l’Esport de Canals, celebrada ahir al Centre Cultural Calixt III, va reconéixer i premiar el treball d’esportistes i entitats esportives del poble al llarg de l’últim any. La regidora d’Esports, Isabel Real, va ser l’encarregada d’atorgar els guardons.

Els premis van distingir, en primer lloc, els mèrits aconseguits per esportistes i equips locals al llarg de l’últim any. Així, es va reconèixer al Millor esportista masculí, Rubén Moreno Estremera, i a la Millor esportista femenina, Claudia Giménez Fita.

També es va voler reconèixer l’esforç dels i les més joves, amb els premis a la projecció esportiva: per al Millor esportista masculí menor de 16 anys, Vicent Andrés Mollá, i per a la Millor esportista femenina menor de 16 anys, Carla Martín Maset.

Pel que fa a equips, es va guardonar al Millor equip d’esport base, el Cadet del Canals Promeses C.F, al Millor equip d’esport amateur masculí, el Club Social Frontenis Canals, i al Millor equip d’esport amateur femení, el Club Karate Do Canals.

La cita va servir, a més, com a espai de reunió de totes les associacions i persones relacionades amb el món de l’esport al poble, les quals no sols han participat en les votacions sinó que han sigut també reconegudes. Així, el guardó a la Dedicació a l’esport local va ser per a Laia Garrido Antolí.

En quant a clubs, el Club Natació La Costera i el Canals Promeses CF van compartir el premi a Millor entitat esportiva, mentre que el Club Atletisme Canals va obtenir el de Millor esdeveniment esportiu per la 42ª Volta a Peu. 

En reconeixement d’un compromís que va més enllà de l’esport, el Club de Pàdel Canals va ser premiat per la Labor per l’esport inclusiu i el Club d’Escacs Els Voltors per dur a terme un Projecte esportiu amb ajuda i vinculació social.

Finalment, es van atorgar dues mencions honorífiques. Una va ser per a la Unió Esportiva Canals amb motiu del seu centenari el passat 2020, que amb motiu de la pandèmia no es va poder celebrar de manera adient. L’altra, a títol pòstum, va ser per a Jose Belda Valls, fundador del Club de Baló a Mà. 

Un acte pensat per a donar el reconeiximent que es mereixen els esportistes de la nostra localitat i les entitats locals esportives.

ELS GUARDONATS A LA GALA DE L´ESPORT 2023 VAN SER: 

MILLOR ESPORTISTA MASCULÍ: Rubén Moreno Estremera.

MILLOR ESPORTISTA FEMENINA: Claudia Jiménez Fita. 

MILLOR EQUIP MASCULÍ ESPORT AMATEUR: Club Social Frontenis Canals. 

MILLOR EQUIPO FEMENÍ ESPORT AMATEUR: Club Karate Do Canals

MILLOR EQUIP MASCULÍ FÚTBOL BASE: Cadet Canals Promeses CF

A LA PROJECCIÓ ESPORTIVA MASCULÍ: Vicent Andrés Mollá

A LA PROJECCIÓ ESPORTIVA MASCULÍ: Carla Martín Maset

A LA DEDICACIÓ A L´ESPORT LOCAL: Laia Garrido Antolí (Club Natació La Costera)

A LA LLAVOR PER L´ESPORT INCLUSIU: Club Pàdel Canals

A PROJECTES ESPORTIUS AMB AJUDA SOCIAL: Club d´Escacas Els Voltors

AL MILLOR ESDEVENIMENT ESPORTIU: Club Atletisme Canals per la 42 km Volta a Peu

A LA MILLOR ENTITAT ESPORTIVA: Canals Promeses CF y Club Natació La Costera

MENCIÓ ESPECIAL A LA DEDICACIÓ A UNA ENTITAT ESPORTIVA: José Velda Valls

Video del canal de youtube de l’Ajuntament de Canals

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.