Últimes entrades per a la representació de «El llac dels cignes» d’aquest dijous al Gran Teatre El ballet constarà de dos actes i començarà a les 20:30 hores

Xàtiva, 10 de març de 2020.- Aquest dijous es podrà gaudir al Gran Teatre de Xàtiva (20:30 hores) de ballet clàssic, amb la representació de «El llac dels signes» de Tchaikovsky, de la mà del St. Petersburg Festival ballet i amb la participació en directe de l’Olympic Symphony Orquestra. Cal destacar que les entrades es troben pràcticament exhaurides, quedant disponibles algunes localitats a l’amfiteatre i a algunes de les llotges.

L’espectacle estarà dividit en dos actes, un primer amb 60 minuts de durada, i un segon de 50 minuts després d’un descans de vint minuts. Els preu de les entrades d’amfiteatre i llotges és de 19,5 euros.

El Llac dels Signes és, sens dubte, el ballet més popular al llarg de la història, el qual es va presentar l’any 1895 al teatre Mariinski de Sant Petersburg. La història se centra en la princesa Odette, convertida en cigne per un encanteri del Mag Von Rothbart, que només es trencarà quan un home li jure amor i fidelitat eterna.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.007.523 Visitas