Pulsa «Intro» para saltar al contenido

UN GRAFFITI DECORA EL MUR D’ENTRADA AL POLIESPORTIU MUNICIPAL

El departament d’urbanisme a través de la Brigada Municipal ha dut a terme la reparació de tots els pilars del mur del frontó, que presentaven unes deficiències en el morter i la seua estructura metàl·lica, provocades per les filtracions d’aigua a través d’uns clavills que s’havien produït amb el pas del temps i que estaven oxidant l’acer de la base de l’estructura. S’ha procedit a retirar el formigó que es trobava en mal estat, a pintar l’acer armat i al seu posterior arrebossat.

Després d’este condicionament s’ha pintat tot el mur perimetral del poliesportiu i s’esta rematant amb un espectacular graffiti de grans dimensions que decora la fatxada d’entrada al recinte, al·lusiu a la pràctica de diferents esports.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.