Un passeig social pels carrers de Canals i una nit d’humor es donaran cita aquest dissabte a la Fira de Setembre 

Un passeig social pels carrers de Canals i una nit d’humor es donaran cita aquest dissabte a la Fira de Setembre 

La perspectiva de gènere i l’humor tindran cabuda el dissabte 18 de setembre a la Fira de Canals.

Des de l’emblemàtica Lloca, a les 19.00 hores, es durà a terme un passeig social pels carrers de Canals. Sota el nom “Canals, amb una altra veu”, l’activitat organitzada per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Canals, es farà una ruta guiada per la població amb una perspectiva de gènere. Els assistents a l’acte podran gaudir d’una xicoteta sorpresa que es produirà al llarg del recorregut.

A les 21.30 el Pavelló Ricardo Tormo acollirà l’espectacle còmic “Comedy Plan” amb els monologuistes televisius Óscar Tramoyeres, Pepa Cases i Patricia Espejo. El preu de l’entrada és de 2 euros i es poden aconseguir de manera presencial a “Ca Don José” o de manera online en www.servientradas.com  o www.agendacanals.com. És molt importar recordar que només es podran adquirir 4 entrades per persona.

Cal recordar que en tot moment es respectaran les normes de seguretat establides per la normativa de la COVID-19. Es recomana acudir amb prou d’antelació per a evitar aglomeracions a l’entrada per aquest motiu, el recinte s’obrirà una hora abans de l’espectacle.