Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Un stand del Consorci de Residus informarà demà sobre reutilització i tractament dels residus d’oli de cuina

INFORMACIÓ SOSTENIBLE: EL CONSORCI DE RESIDUS PROMOU LA REUTILITZACIÓ I TRACTAMENT DELS OLIS DE CUINA

Demà, un stand informatiu del Consorci de Residus estarà situat a l’avinguda Jaume I, davant del Mercat Municipal, amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de la gestió adequada dels olis de cuina.

Horari d’Atenció: 12.00h – 14.00h

Reutilització i Tractament Responsable: Els educadors ambientals del COR estaran disponibles per oferir informació sobre com reutilitzar els olis de cuina i el tractament adequat per evitar impactes ambientals negatius.

Embuts Gratuïts i Fullets Didàctics: Durant l’esdeveniment, es repartiran embuts gratuïts, proporcionant una solució pràctica per al dipòsit d’olis de cuina utilitzats. A més, els assistents tindran accés a fullets didàctics que expliquen pas a pas com gestionar els olis de manera responsable.

Resolució de Dubtes: Els educadors ambientals estaran encantats de respondre a qualsevol dubte o pregunta sobre la reutilització dels olis de cuina i els possibles problemes ambientals derivats de la seva incorrecta eliminació.

Aquesta iniciativa té com a finalitat fomentar pràctiques sostenibles i contribuir a la preservació del nostre entorn. Uneix-te a aquest esdeveniment informatiu i descobreix com petits gestos poden fer una gran diferència en la conservació del nostre planeta.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.