Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Una guia sobre la FPB de Canals orientarà als joves sobre tota l’oferta educativa existent a la localitat

Una publicació digital i física amb les ofertes formatives reglades existents als centres de secundària de Canals. Aquest és el projecte que vorà la llum al llarg del present curs que està sent realitzat per l’excel•lentíssim Ajuntament de Canals, a través de la regidoria d’Educació, amb la col•laboració dels set alumnes de la FPB, Formació Professional Bàsica d’Arts Gràfiques del col•legi parroquial Sant Antoni Abat de la localitat i la coordinació dels professors Carles Roca i Amaranta Tortosa.

Amb el títol “FPB: Això què és?”, la publicació pretén ser un itinerari alternatiu de formació per a joves a partir de 15 anys amb el que aconseguir un futur professional adequat a les seues inquietuds i capacitats sense haver de marxar fora. Entre els estudis proposats trobem FPB Tèxtil, FPB d’Arts Gràfiques, FPB d’Administració, FBP d’Estètica i FPB d’Informàtica. Cicles que s’ofereixen tant al centre de Sant Antoni Abat com als IES Francesc Gil i Sivera Font. El treball també inclourà un diagrama per ajudar a buscar la FPB que millor s’ajuste als interessos de l’alumne, informació detallada d’on matricular-se i com és el curs, les possibles eixides professionals, endinsant-se també en l’oferta dels cicles formatius, com per exemple el de Tècnic en Confecció i moda de nivell mitjà i superior ofertat a l’IES Sivera Font o el de Gestió administrativa de grau mitjà disponible a l’IES Francesc Gil.

Aquest projecte va sorgir d’una proposta del regidor d’Educació, Ricardo Requena al professor de la FPB Arts Gràfiques, Carles Roca per la confecció d’un dossier educatiu alternatiu dirigit als joves canalins i amb l’objectiu principal de la seua inserció laboral a través dels estudis. Aquesta fou la primera sessió de treball de moltes que han seguit després i que ja estan donant forma a la publicació.

thumbnail_eixides-professionals thumbnail_fpb

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.