Pulsa «Intro» para saltar al contenido

VI Jornades Santantonianes

Jornades – Conferència al voltant de la figura del patró de Canals Sant Antoni Abat

La figura del patró de Canals, Sant Antoni Abat, i la seua festa és objecte d'estudi a Canals amb aquestes jornades des de fa anys. Com a novetat aquest any l'Ajuntament i la parròquia de Sant Antoni Abat a Canals s'han unit per col·laborar conjuntament per tal de continuar aprofundint sobre el sant i les festes que realitzen en el seu honor.

Amb aquest motiu la regidoria de Cultura ha organitzat les VI Jornades Santantonianas, ja consolidades com a pòrtic de les nostres Festes Patronals, amb el següent programa:

Dilluns, 13 gener a les 19:30 hores inauguració de les jornades, amb la conferència a càrrec de José Vidal Talens, Doctor en Teologia i professor a la Facultat de Teologia de Sant Vicent Ferrer ( conegut per tots els canalins per haver estat vicari en el nostre poble ) .

Dimarts, 14 gener a les 19:30 hores conferència a càrrec de Rafael Narbona Vizcaíno, professor de la Universitat de València en Història Medieval.

Dimecres, 15 gener a les 19:30 hores conferència a càrrec de Fani Argent Pérez, Diplomada en Magisteri, actualment exercint la seva professió a Alacant i Sandra Fayos Navarro, Llicenciada en Filologia i professora de valencià a l'Escola Oficial d'Idiomes, ambdues són filles de Canals.

Totes aquestes conferències tindran lloc a l'Església Parroquial.

Francisco López, regidor de Fira, Festes i Cultura, organitzador d'aquest esdeveniment ens comenta que " l'objectiu d'aquestes jornades és donar a conèixer la figura del nostre Patró i propagar les nostres arrels culturals, que tothom, tant els nostres ciutadans com qualsevol foraster quan nombre Canals sàpiguen perquè Sant Antoni està tan vinculat amb el nostre poble.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.