Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Via Lucis amb els joves de confirmació

[sociallocker id=”26304″] [/sociallocker]

“Señor, te quiero dar las gracias por estos dos años. Junto con mis compañeros, que más que compañeros se han convertido en amigos, hemos entablado el valor de la amistad, de compartir, de respeto, justo como tú nos enseñaste.

Hemos aprendido a hablarte, a confiar en ti y lo más importante, hemos aprendido a escucharte.

Por eso ahora me atrevo a caminar siguiendo tus huellas y a defender tu verdad, y ahora me siento seguro al decir que tú eres mi mejor amigo, el que nunca que me falla.”

“Senyor et donem gràcies per aquestos anys que hem estat coneguent-te un poc mes.

Pels companys que hem conegut i per les noves experiéncies amb ells compartides, així com per tot el que hem apres i en ha fet millors cristians.

Gràcies per la nostra educadora i ara amiga que ha esta junt a nosaltres en aquest cami.

Tambe volem agrair a la Parròquia que tenim i a Mossen Emili per acompanyar-nos  en aquesta experiencia de vida.”

“Donem gràcies a Déu per aquestos dos anys que hem compartit tots junts.

Hem aprés nous coneixements de la nostra fe, noves experiències i diverses activitats parroquials, però sobre tot hem aprés a ser un grup i a voler-nos molt. Cada divendres ens reuniem per descobrir que es pot ser jove i estar junt a Déu.

Ara sols ens queda seguir el camí de la fe, el camí cristià i junt a la nostra parròquia, compartir el Pare que ens vols i ens perdona sempre.

Gràcies a la nostra catequista, a la parròquia i sobre tot als nostres companys que demà rebrem en gran goig el sagrament de la confirmació.”

“Te damos gracias Señor, por estos dos años de preparación a la Confirmación. Nos has brindado la oportunidad de asistir cada viernes a conocerte un poco más y nos has dado a los catequistas que nos han enseñado tanto.

Ha sido un esfuerzo estar cada viernes en lugar de salir y hacer otras cosas pero ha valido la pena, porque hemos descubierto que tu nos ayudas en nuestros problemas y necesidades, hemos descubiertos actividades de la parroquia como Cáritas, hemos aprendido a ser solidarios y valorar y valorarnos como personas.

En este tiempo hemos aprendido que la iglesia no es un edificio si no el conjunto de todas las personas que te siguen, del que formamos parte.

Te damos gracias por el grupo, por las nuevas amistades. Ha sido una experiencia única e irrepetible y además mañana nos regalarás tu Espíritu Santo. Gracias, Señor.”

“Senyor, gràcies per haver-nos fet conèixer gent que d’altra forma mai ho haverem fet i que val la pena.

Gràcies per permetre que visquem una experiéncia diferent i coneguem un altra forma de viure, pensant en els demési deixant de costat el jo i el egoisme.

Grácies per omplir de significat paraules com respecte, estima, compromís constáncia etc…

Per últim, grácies per les persones que ens han ajudat a conéixert i seguirte, a aquelles que ens han acompanyat durant aquest camí.”

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/via-lucis-amb-els-joves-de-confirmacio-2/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Via Lucis amb els joves de Confirmació

El dia d’abans de la confirmació, els nostres xavals tenen una cita, que ja és tradició, amb el Jesús Resucitat. Amb una volta, cada any distinta, pels carrers de Canals, celebrem que Jesús ha resucitat amb el Via Lucis, i un dia com hui, son ells els protagonistes. Canvien els pubs, les motos i el dissabte de festa, per acompanyar a Jesús, i retrobar-se amb l’Esperit que ens acompanya.

Enguany hem partit des del carrer Doctor Saurina per a arribar a l’Església, acompanyats del grup de tambors i tabalets, i per pares, amics i parroquians, els nostres confirmants han participat de manera molt activa, fent que aquest acte es presente més bulliciós, alegre i colorit.

Catorze estacions, preparades en cases del recorregut han format el Via Lucis; com cada any en cada estació, Mossén Emili ha llegit unes paraules, i en les estacions pars, els xavals han donat gràcies per aquestos anys vixguts al grup de confirmació, paraules naixcudes del cor i des de l’interior del grup. S’han encarregat de portar durant tot el camí les entorxes que obrien pas, i de tant en tant, d’intercanviar-se amb els voluntaris per dur al Crist Resucitat.

El Via Lucis és un cami que els ha portat a donar gràcies per aquestos dos anys de retrobament en Crist, i per a fer una preparació per a demà, on rebran a l’Esperit Sant, i renovaran els seus sentiments com a cristians.

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/via-lucis-amb-els-joves-de-confirmacio/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.