Press "Enter" to skip to content

Vicent Enric Belda presenta el seu nou llibre a Canals

L’escriptor Vicent Enric Belda, veí de Canals, presentarà el seu nou llibre, “Pavana per a un infant difunt”, el divendres 2 de desembre al Centre Cultural Ca Don José. Aquesta obra va rebre el premi València de narrativa 2022. 

L’acte, que començarà a les 19.00 hores, ha estat organitzat per l’Ajuntament de Canals i l’Editorial Bromera, amb la col·laboració de l’Associació Cultural la Pebrella de Canals i la Institució Alfons el Magnànim Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació. Belda estarà acompanyat pel també escriptor Josep E. Calero.

El llibre està ambientat en la València de principis del segle XX. Eduard Ferragut és un rendista que ara viu plàcidament amb la seua filla Catalina, s’ha aficionat a la fotografia i a vegades col·labora com a cronista en el periòdic Las Províncias. L’aparició del cadàver d’un xiquet amb evidents signes de violència al costat d’una séquia altera la seua realitat i el porta a endinsar-se, sense voler, en una investigació policial al costat de l’inspector Carles Verdú

ConeixerCanals
ConeixerCanals

View all posts

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x