Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Visita de l’equip de govern de Canals a la Mostra de Turisme de València

València, 15.10.2023 – Divendres passat, l’alcalde de Canals, Nacho Mira; la regidora de Turisme, Carmina Cardona; la regidora de Cultura, Loli Sanchis, i el regidor de Fira i Festes, Javier Catalá, van visitar la V Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana que es va celebrar el 13 i 14 d’octubre al Salón Arquerías del Museu de les Ciències, Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Durant la visita, van tenir l’oportunitat de reunir-se amb Pedro Cuesta, Diputat de Turisme i Esports; Cristina Moreno, Secretària Autonòmica de Turisme, i Daniela González, Presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

L’objectiu principal de la visita era descobrir i intercanviar idees per a posar en valor el poble de Canals com a destí turístic. La Mostra de Turisme és un esdeveniment que reuneix la oferta turística i gastronòmica més rellevant de la Comunitat Valenciana, oferint una gran oportunitat per a conèixer i promocionar els atractius locals.

La participació en aquesta mostra és part de l’estratègia de l’Ajuntament de Canals per a promocionar el poble com a destí turístic, destacant la seua riquesa cultural, històrica i natural. Aquesta iniciativa busca augmentar la visibilitat de Canals, atraure més visitants i impulsar l’economia local.

Durant la visita, els representants de Canals van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà les últimes tendències en turisme, així com de compartir experiències i bones pràctiques amb altres professionals del sector. Aquesta experiència servirà per a enriquir les propostes turístiques de Canals i per a continuar treballant en la seua promoció com a destí turístic de qualitat.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.