Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Voluntaris canalins visiten l’emissora per parlar del seu projecte solidari “300km= 300 ulleres”.

Vicent Llaudes i Toni Pla visitaren l’emissora municipal de Canals, el passat divendres 22, per a contar amb tot detall com han aconseguit recaptar més de mil ulleres destinades als menors d’Uganda que pateixen greus problemes de visió.

El repte solidari va sorgir quan Llaudes i Patricia Campos es conegueren a través de les xarxes socials. Aquesta ja havia estat prèviament a Uganda com a voluntària i va ser testimoni de les pobres condicions de salut en les que viuen en aquest país africà. Vicent Llaudes, farmacèutic, de seguida va començar a cridar a empreses i ONG de tota la Comunitat Valenciana per a aconseguir la seua col·laboració.

En conéixer el projecte es va sumar Toni Pla, que junt amb la seua dona, Ana Real, i el propi Vicent Llaudes, recorreran els 300 km amb bici, dividits en dos dies de 8 hores de trajecte. El 30 de setembre i l’1 d’octubre eixiran des de Canals a les 7:30 del matí. La ruta passarà per multitud de pobles; el primer dia l’itinerari abastarà La Costera, l’Horta, l’Alt Vinalopó i la Vall d’Albaida, el segon se centrarà a les comarques de La Costera, la Ribera, la Safor i la Vall. Els protagonistes d’aquest repte pararan a cada poble per tal de deixar constància de la seua activitat amb una foto, registrar la quantitat d’ulleres recollides i agrair a tots la seua aportació, que supera en gran nombre les 300 ulleres que es tenien programades en un primer moment.

Encara que l’activitat principal d’aquesta idea solidària es realitza l’últim cap de setmana de setembre, tot aquell que desitge col·laborar amb ulleres, cristalls o muntures poden fer-ho fins a finals de novembre en diversos punts de Canals, com la Farmàcia Vicent Llaudes o l’Òptica Paco Llaudes.

Per a més informació sobre aquest repte solidari pots escoltar l’entrevista que es va fer als seus protagonistes a Canals Ràdio.

Un comentario

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.