Xàtiva continua la seua festa amb el sopar de jubilats i pensionistes

La Fira de Xàtiva 2019 tindrà un divendres replet d’activitats per a tots els públics

Xàtiva, 15 d’agost de 2019.- Demà divendres 16 d’agost, la Fira de Xàtiva continuarà amb la seua festa junt a actes de tot tipus i per a totes les edats amb el objectiu de fer gaudir a tothom.

El dia començarà amb l’apertura del Recinte del Bestiar que serà a les 9 hores. A més, demà es produïrà a les 10 hores l’apertura de la Fira d’Automoció en la qual participen Autoblazquez, Import Wagen Xàtiva, Serpis Motor y Setauto que serà al carrer Acadèmic Maravall i al carrer República Argentina.

A les 9.30 hores es realitzarà al Jardí del Bes la 39º edició del concurs obert de dibuix i pintura infantil i juvenil a l’aire lliure que organitza l’Associació d’Ames de Casa Tyrius, Xàtiva i col·labora Aspromivise.

Per altra part, de 10 a 14 hores, es prosseguirà al Recinte Fira del Bestiar la 44º edició del concurs de Tir i Arrossegament que organitza la Penya Tir i Arrossegament de Xàtiva amb proves d’una dues i tres haques, en diferents categories. Aquest concurs es puntuable per a la lliga de la Federació Valenciana de Tir i Arrossegament. I a les 12 hores, a aquesta mateixa ubicació, tindrà lloc l’exhibició de diversos tipus de doma en pista coberta que organitza el Centre Hípic La Font de Saladrar.

De 10.30 a 13 hores estarà obert l’espai Dóna’t a Conèixer ubicat en front de l’Oficina d’Informació de la Fira, espai de promoció destinat a Infojove i a la participació ciutadana i a les 13 hores tindrà lloc al Reial de la Fira la animació musical amb la colla de Dolçaines i Percussió La Socarrà. Per segon dia consecutiu, a les 14 hores s’iniciarà la mascletà disparada per Pirotècnia Hermanos Caballer.

Per la vesprada, de 17 a 20 hores continuarà la 44º edició de Tir i Arrossegament al Recinte Fira del Bestiar amb les mateixes característiques que l’esdeviment del matí. Poc després, a les 19.30 hores es realitzarà a la Plaça del Mercat el teatre infantil i familiar «Antipasti», una producció de EQM serveis cultural en italià macarrònic.

A les 20.30 hores es realitzarà l’exhibició de Zumba que organitza Avanza Fitness (Yan Espinosa) al Reial de la Fira i, com en anteriors edicions, a les 21 hores començarà al Camp de Futbol La Murta la Festa-Sopar de Jubilats i Pensionistes amenitzada per l’orquestra Electra i organitzada per l’Ajuntament de Xàtiva. L’espectacle, amb una entrada gratuïta amb invitació, és accessible per a persones sordes (ILSE).

Ja entrada la nit, a les 22 hores es projectarà la pel·lícula «Campeones» organitzada per l’Associació de Veïns del Barri Nord-Oest a la Pista Poliesportiva del Barri Nord-Oest. Un hora després, a les 23 hores a la Glorieta José Espejo tindrà lloc la Nit d’Orquestra on actuarà AC DX patrocinat per Bingo Xàtiva.

A les 23 hores s’efectuarà a la plaça de la Seu el teatre «Re Cordis (Volver a pasar por el corazón)» amb Alberto Amarilla, una obra melodramàtica destinada per al públic adult i produïda per Arcturus.

Per finalitzar el dia, a les 22 hores començarà la tercera nit del Festival Al Ras organitzat per l’Ajuntament de Xàtiva a l’Auditori del Jardí de la Pau on tocarà l’Orquestra HORNET. Cal destacar que hi haurà a les instal·lacions un Punt Violeta i UPCCA. Per altra banda, la Ràdio oficial de l’espai Al Ras es Blue Ràdio Chella 90.2 FM.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.