Xàtiva inaugura la nova oficina de Turisme

L’espai habilitat al Centre de recepció de visitants ubicat a la Font del Lleó, és un punt estratègic per a la rebuda de turistes

L’obra ha suposat una inversió total de 80.000 euros

Xàtiva, 14 d’agost de 2018.- Xàtiva ha inaugurat aquest matí la nova oficina de turisme que s’ubicarà al Centre de Recepció de visitants, junt a la Font del Lleó. A l’acte han assistit l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la regidora de Turisme Mariola Sanchis i la Reina de la Fira Paula Valor, així com altres membres del govern municipal.

Aquesta nova oficina de turisme guanyarà en visibilitat de cara als visitants i compta amb una recepció així com amb una sala de reunions, dos despatxos i un magatzem ampli per a guardar el material editat i realitzat per la pròpia oficina de turisme i per l’Ajuntament de Xàtiva.

L’enclavament és un punt estratègic, ja que es tracta de la localització des d’on ix el tren turístic i la visita a peu per la ciutat, i on també hi ha una parada de bus per a la rebuda de turistes i visitants. A l’espai també es disposa de lavabos públics, i a més a més també s’ha habilitat una consigna per a que turistes i visitants puguen deixar les seues pertinences amb seguretat mentre visiten Xàtiva.

A l’inici de la legislatura es pagaren 220.000 euros que estaven pendents respecte al conveni que l’Ajuntament de Xàtiva tenia amb Repsol per l’antiga gasolinera, als que s’han afegit altres 80.000 per poder acondicionar l’espai. «Aquest és el lloc natural per a que el visitant i el turista tinga la millor atenció possible» ha declarat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Cerdà també ha recordat que «el passat any la nostra ciutat va incrementar de manera notable les seues visites, amb més de 80.000 al Castell, i en gener vam obtindre un reconeixement a la millor APP turística d’Espanya. Esperem que aquest nou espai servisca per impulsar encara més l’apartat turístic de Xàtiva».

La regidora de Turisme Mariola Sanchis, per la seua part, ha destacat que «per fi hem obert aquestes noves instal·lacions, modernes, adaptades i accessibles, i situades en un lloc emblemàtic com és la Font del Lleó que aquest any celebra el seu dos-cents aniversari. Era un pas necessari en una ciutat turística com Xàtiva».

La inauguració coincideix amb el començament de la Fira de Xàtiva, durant la qual l’oficina tindrà un horari de de 10 a 15 hores, sent de 10 a 14 els dies festius. A més a més, al llarg d’aquests dies de Fira, hi ha un altre punt complementari habilitat per a rebre una atenció més directa, i que romandrà obert ininterrompudament des de les 10 fins les 2 de la matinada.

L’horari habitual de l’oficina, a partir del 21 d’agost, serà de 10 a 17 hores i de 10 a 18 els dissabtes.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.