Xàtiva llança una campanya per incentivar l’assistència als espectacles teatrals

Es sortejaran dues entrades per a cadascuna de les funcions entre els compradors als comerços d’Adexa que a més siguen Amants del Teatre

Xàtiva, 12 de febrer 2020.- La regidoria de Gran Teatre i ADEXA han llançat una iniciativa per tal d’incentivar l’assistència als espectacles teatrals organitzats en aquest primer semestre de 2020.

Per a cadascuna de les funcions programades es sortejaran dues entrades entre aquelles persones que realitzen alguna compra en els comerços de l’Associació de comerciants de Xàtiva ADEXA, i a més estiguen inscrites com a Amants del Teatre. Aquest procediment és totalment gratuït i es pot sol·licitar a la pàgina web del Gran Teatre de Xàtiva.

La promoció s’aplicarà ja per a la cita d’aquest divendres (20:30h) a càrrec del Corral de Comedias de Almagro, que representarà l’obra «La discreta enamorada» de Lope de Vega. Des de hui i fins divendres, aquesta mateixa obra es donarà a conèixer als estudiants de la ciutat, passant pel Gran Teatre al voltant de 1.600 alumnes.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.