Xàtiva rep als nous treballadors del Pla d’Ocupació impulsat per la Diputació

La inversió ascendeix fins als vora 63.000 euros, en bona part subvencionats per l’ens provincial

Els set nous ocupats, per un període de sis mesos, treballaran a les Brigades, el Museu i el Cementeri

Xàtiva, 5 d’abril de 2018.- L’Ajuntament ha rebut aquest matí als set nous treballadors del Pla d’Ocupació posat en marxa per la Diputació de València i que es va aprovar el passat any.

La inversió, de 62.900 euros, s’ha pogut realitzar gràcies a la subvenció de la Diputació en el marc de la convocatòria del Pla d’Ocupació a la localitat, en el que s’han abonat 53.450 euros, mentre que els altres 9.450 han estat d’aportació municipal.

Les set persones contractades, que treballaran des d’aquest mes d’abril fins al proper octubre, desenvoluparan diferents tasques. Concretament hi haurà un treballador per al cementeri municipal, dos treballadors per a la Brigada Pública de Serveis Municipals, tres per a la Brigada de Jardins i una per al Museu Municipal. Els requisits eren que foren persones desocupades, majors de 55 anys i amb un contracte mínim de tres mesos de duració.

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha rebut als nous treballadors, ha explicat que «la situació d’aquestes persones a l’hora de trobar feina és molt delicada, per això l’arribada d’aquests set treballadors majors de 55 anys, gràcies al Pla d’Ocupació aprovat per la Diputació, suposa un impuls important per a la Promoció i l’Ocupació de la ciutat, i esperem que aquestes polítiques continuen en els propers anys».

Per la seua part, el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, ha reconegut a la Diputació l’execució d’aquesta ajuda. «Aquest Pla que els proposarem dona una oportunitat a persones de Xàtiva i d’altres municipis que són majors de 55 anys i que es troben a l’atur però a prop de la jubilació. És un fet molt recurrent i una eixida per a que aquestes persones puguen realitzar aquest tram laboral».

Els nous treballadors ja s’han incorporat als seus llocs de treball, que ocuparan per un període de sis mesos.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.