Warning: sprintf(): Too few arguments in /web/htdocs/www.coneixercanals.com/home/wp-content/themes/masonry-grid/assets/lib/breadcrumbs/breadcrumbs.php on line 252
Xàtiva sol·licita un nou taller d’ocupació per a 2020

Xàtiva sol·licita un nou taller d’ocupació per a 2020

Xàtiva, 11 de març de 2019.- La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat la sol·licitud a Labora de les subvencions corresponents per a la concessió d’un nou taller d’ocupació a la ciutat que es desenvoluparà durant l’any 2020. El import de la quantitat sol·licitada és de 464.109.60 euros. A més a més, hui s’ha aprovat una retenció de crèdit de 15.000 euros del pressupost de Promoció Econòmica per a fer front a les despeses no subvencionables del futur taller d’ocupació.

Tal com ha informat el primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente, “aquesta iniciativa s’uneix als projectes Escorxador Viu i Xàtiva Treballa, amb que l’Ajuntament estimula la creació d’ocupació gràcies a les polítiques actives del Servei Valencià d’Ocupació i Formació Labora”.

El taller d’ocupació va dirigit a persones desocupades de 25 anys d’edat o més. El taller tindrà 20 alumnes que es distribuiran en dos grups o especialitats formatives d’obra i d’implantació i animació d’espais comercials. El taller tindrà una duració de 12 mesos, durant els quals els seus alumnes rebran una remuneració econòmica.

Els projectes de taller d’ocupació acumulen 1.920 hores de formació en alternança amb el treball o la pràctica professional. Estan dirigits a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència professional, comptant amb un mínim del 25% de les hores destinades a formació teòrica. Els alumnes que completen el taller amb qualificació d’aptes rebran un certificat de professionalitat.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 1.991.202 Visitas