Pulsa «Intro» para saltar al contenido

XLI Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”

Canals. -07.01.2023-  El XLI Premi Nacional de Fotografia “Vila de Canals”, que organitza anualment l’Associació Fotogràfica Canals en col·laboració amb la regidoria de Cultura, ha repartit 1.150 € en la seua edició d’aquest any. 

Pel que fa als premis a col·leccions fotogràfiques, el Col·lecció d’Honor, dotat amb 500 €, va ser per a «Human’s» de Jesus Garcia Orihuela, mentre que el Col·lecció Accèsit, dotat amb 350 €, va ser per a «Petit», de Javier Arcenillas.

En la categoria de fotografies, el Primer Premi, dotat amb 110 €, va ser per a «Braile» de Paco Murcia Grau; el Segon Premi, dotat amb 100 €, per a «Reminiscencias» de Carmen Pastor Borrell, i el Tercer Premi, dotat amb 90 €, per a «Prisas Procesionales» de Eduardo Espejo Reyes.

En total, es van presentar 61 col·leccions, amb 183 fotografies, corresponents a 32 autors, i 34 fotografies soltes, corresponents a 8 autors. El jurat va estar conformat per membres de l’Associació Fotogràfica Yecla.

Les obres premiades es podran visitar a la planta baixa del CC Ca Don José en una exposició que s’inaugurarà divendres, 6 de gener, després de la presentació de la Festera de Gràcia Infantil.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.