Pulsa «Intro» para saltar al contenido

XX aniversari del tradicional encontre de Boixeters i Boixeteres a Canals

Canals. – Huí dissabte 13 de gener, el Pavelló Ricardo Tormo de Canals ha sigut l’escenari del XX aniversari de l’Encontre de Boixeters i Boixeteres, un esdeveniment que cada any es du a terme en el context de les Festes Patronals.

Durant tot el matí, el pavelló municipal s’ha transformat en un gran taller d’artesania, amb la presència de 620 participants i 16 llocs de venda de materials i obres artesanals de boixet. Aquesta trobada és una oportunitat única per a conèixer de prop l’art del boixet, una tècnica artesanal que té una llarga tradició a la Comunitat Valenciana.

L’Encontre de Boixeters i Boixeteres és organitzat per l’Ajuntament de Canals en col·laboració amb l’associació Tyrius Canals. Aquesta associació, que té una gran presència a la localitat, col·labora activament en l’organització de diferents esdeveniments culturals i socials.

La jornada conclourà amb un dinar de germanor i un sorteig a càrrec de Tyrius Canals. Aquest dinar és una tradició que reuneix a tota la comunitat en un ambient de festa i camaraderia.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.