Pulsa «Intro» para saltar al contenido

XXIV MATINAL MOTERA RICARDO TORMO: Un èxit rotund a Canals

Multitudinària concentració de motoristes ahir en honor al bicampió del món

Canals, 3 de juny de 2024.- Un any més, la localitat de Canals va acollir ahir la tradicional Matinal Motera Ricardo Tormo, un acte que reuneix a centenars d’apassionats de les motos per a rendir homenatge al pilot local i bicampió del món, Ricardo Tormo.

La jornada va començar amb un popular esmorzar amenitzat per música en directe, a la plaça del Llavadors. A continuació, els participants van poder gaudir d’una exposició de motos, tant de particulars com cedides per l’organització, a la plaça del Pont del Riu i l’avinguda Vicente Ferri.

Un dels moments més esperats va ser la volta a la població en moto, que va recórrer els carrers principals de Canals i va congregar a un gran nombre de públic.

La matinal va concloure amb l’homenatge a Ricardo Tormo, en el qual se li va imposar la corona de llorer com a bicampió del món de motociclisme. A més, es va sortejar diversos obsequis entre els participants.

Un èxit rotund

La XXIV Matinal Motera Ricardo Tormo va ser un èxit rotund, tant en participació com en ambient. Centenars de motoristes van acudir a Canals des de diversos punts de la Comunitat Valenciana i d’altres regions d’Espanya per a rendir homenatge a un dels grans pilots de la història del motociclisme.

L’organització, a càrrec del Moto Club Tormo Canals amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canals, va valorar molt positivament la resposta del públic i va destacar la importància d’aquest acte per a promocionar la localitat i el motociclisme.

Galeria d’imatges

Podeu veure algunes imatges de la Matinal Motera Ricardo Tormo en la nostra galeria d’imatges.

Un comentario

  1. Edesio Edesio 3 de junio de 2024

    Poc reconegut a nivey nacional,habent consegit tant am tan poc!.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.