Pulsa «Intro» para saltar al contenido

XXVIII Festival de la Cançó dels Juniors

El passat 16 de febrer vam celebrar tots els Juniors de la nostra zona el XXVIII Festival de la Cançó i tots junts vam passar el dia a Canals.

Cap a les 9:30 vam esmorzar tots junts i després acudirem al Centre Cultural on Willy Wonka amb els seus Ompa Loompes estaven esperant-nos. Estàvem preparats per a endinsar-nos en la fàbrica de xocolate en companyia de Veruca, Violet, Mike, Augustus, Charlie, Carlota i els seus acompanyants.

Tots ells ens van ensenyar que el més important no és tenir tot el xocolate en les nostres mans, sinó que necessitem gent al nostre voltant que ens estime i ajude en tot el que necessitem. Eixa gent per descomptat és la nostra família a la que mai hem de deixar de costat.

Cada centre Juniors va presentar la cançó que tenia preparada quedant en 1a posició el centre San Gil (Enguera), en 2a posició Axenia (Aiora), en 3a posició Llum i Sal (Xàtiva), i premis per la seua participació Tau (Canals), Èxode (Alcudia de Crespins), Corimbo (Xàtiva) i Ara i Ací(Font de la Figuera).

Després de dinar ens acomiadarem amb l’Eucaristia. Va ser un dia genial i que tots els Juniors hagen gaudit!

A continuació vos deixem fotos del dia i un vídeo en el que podem veure algun moment del teatre i de l’Eucaristia.

SEMPRE UNITS!!

http://vl.parroquiacanals.com/xxviii-festival-de-la-canco-dels-juniors/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.