Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Dansem per la Pau

P3280059[1]

Al voltant de 140 alumnes (des de primer de l’ESO fins segón de Batxillerat) de l’IES Sivera Font de Canals han participat aquest matí, en una activitat extraescolar anomenada “Dansem per la Pau”, representant diverses Danses en tres llocs emblemàtics de la ciutat de València com són : Ciutat de les Arts i de les Ciències – Estació Nord Renfe – Plaça de la Verge.

Aquesta activitat, que li dona continuitat a la ja realitzada al propi Institut en el Dia de la Pau, tracta de mostrar a l’exterior allò que fem al nostre Centre, i ha estat molt ben rebuda per part de l’alumnat participant. Destacar la implicació i motivació dels alumnes, així com la admiració mostrada per tots els espectadors improvisats que passaven per aquests llocs.
Posterioment, han visitat les instal.lacions de Mestalla, fent un xicotet regorregut per les mateixes. En la tornada en bus, observant les cares de satisfacció i felicitat de tots els seus integrants podem valorar positiva i satisfactoriament aquesta activitat.
[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/100782020113490027872/albumid/5995962698025140241?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.