Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Els Juniors inicien un nou curs!

El passat dissabte 26 d’Octubre, els Juniors, vam iniciar el nou curs 2013/2014 amb el reencontre de tots els Xiquets i Educadors després del descans d’estiu que vam iniciar quant tornarem del campament d’ Altalai el mes de Juliol. Tant uns com altres vam poder gaudir de tornar a veure les cares d’aquelles persones que feia mesos que no veiem o de les noves incorporacions que pràcticament trobem a totes les etapes (en especial Pacte).

Per a celebrar-ho, vam realitzar un Rally de jocs al voltant de l’església en el que podíem trobar diverses activitats com un taller de polseres trençades, jocs de mòmies amb paper de WC, un Trivial Junior o altres orientats a l’habilitat on els xiquets havien de seguir un recorregut d’esquenes amb l’ajuda d’un espill o altre on havien d’ordenar-se cronològicament sense parlar.

En acabar el Rally, es va realitzar a la plaça de l’església, un joc en conjunt on participaven totes les etapes i en el qual tots els participants devien estar d’esquenes i evitar que foren eliminats del gran cercle humà que vam formar.

Per acabar el dia, com és habitual, acudirem a la missa de les 18:00h i després ens acomiadarem fins al proper dissabte 9 de Novembre, dia de la nostra pròxima cita.

http://vl.parroquiacanals.com/els-juniors-inicien-un-nou-curs/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.