La cavalcada de Reis de canals de demá torna a l’avinguda Jaume I

La cavalcada de Reis de canals de demá torna a l’avinguda Jaume I

La cavalcada dels reis mags de l’orient de Canals, torna a l’Avinguda Jaume I. Aquesta zona del municipi, recentment remodelada amb un carril bici per l’actual equip de govern, serà el lloc escollit per a la cavalcada de reis 2017.

Una cavalcada que entrarà a Canals cap a les 20.00 hores igual que sempre, i on a part de les carrosses dels reis, Melxior, Gaspar i Baltasar es comptarà amb la presència de més de 30 voluntaris, veïns del municipi, que participaran en la desfilada, a més dels grups locals d’aeròbic, Ballart i Fantasy. També precedint als reis mags, es podrà gaudir d’un espectacle de Circ i dels grups locals de xirimiters i de batukada.

Una desfilada amb animació, figures de diverses pel.lícules disney, animalets, bruixots, entorxats, etc. exactament igual que fa molts anys.

A més la cavalcada del reis mags també tindrà la seua entrada en les pedanies de Canals, així a les 18:00 hores Aiacor i Torre-Cerdà tindran la presència dels reis, mentre que per la Torreta la cavalcada farà acte de presència a les 19:00 hores.

Al voltant de les 21:00 els xiquets que ho desitgen podran recollir els seus regals de mans del reis mags en un acte que es celebrarà al Centre Cultural Papa Calixte III.

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x