La “Nit del Farolet” celebra el seu XX Aniversari el proper 26 de juliol

La “Nit del Farolet” celebra el seu XX Aniversari el proper 26 de juliol

Un any més, l’associació de col·laboradors de Canals Ràdio, amb la colaboració de l’Ajuntament de Canals, organitzen la tradicional «Nit del Farolet». Aquesta es tracta d’una edició especial, ja que la celebració compleix 20 anys.

La ‘Nit del Farolet’, que es va realitzar per primera vegada en 1998 amb el col·laborador radiofònic Marcial Martínez al capdavant, naix amb la intenció de recuperar les tradicions canalines i traslladar-les a les noves generacions.

Adults i joves es reuniran el dijous, 26 de juliol, a les 22:00 en l’avinguda Vicente Ferri amb els seus «farolets» elaborats de manera artesanal a partir de melons d’Alger per a recórrer l’itinerari pels carrers de Canals que, com a novetat pel seu XX aniversari, comptarà amb una parada a l’Església en la Plaça Major i, entre tots, dedicar-li un vítol al patró Sant Antoni Abat.

Aquest recorregut serà amenitzat per l’Associació Musical Canalense i, en finalitzar-lo, les xiquetes i xiquets rebran una borsa de llepolies. A més a més, Canyamars oferirà un espectacle de dansa i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal repartirà tallades de meló entre els assistents.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.


Warning: sprintf(): Too few arguments in /web/htdocs/www.coneixercanals.com/home/wp-content/plugins/gallery-plugin-pro/gallery-plugin-pro.php on line 3105